Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργία λογαριασμού

Η συμπλήρωση των πεδίων με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτική.
Ονοματεπώνυμο *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επαλήθευση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αλλά μπορείτε πάντα να το γεμίσετε!

Πολιτική επιστροφών - Ακυρώσεων παραγγελίων

Επιστροφή προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που βρίσκονταν κατά την παραλαβή τους, δηλαδή χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί και χωρίς να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, συνοδευόμενα απαραιτήτως από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο πώλησης. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος για την επιστροφή τους, ενώ σας επιστρέφεται το τίμημα που καταβάλατε για την αγορά των επιστραφέντων προϊόντων, σύμφωνα με τους κάτωθι αναφερόμενους όρους. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε εσείς οι ίδιοι το/ τα προϊόν/τα στο κατάστημά μας και να αποφύγετε την καταβολή του κόστους μεταφοράς για την επιστροφή του προϊόντος/των προϊόντων. Για την επιστροφή του προϊόντος/των προϊόντων θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο pharmacy44gr@gmail.com είτε τηλεφωνικώς στο 2310 - 220040

 

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός ευλόγου χρόνου από την πραγματοποίησή της και σε κάθε περίπτωση προτού ξεκινήσει προς εσάς η αποστολή του πακέτου-παραγγελίας. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης του πακέτου - παραγγελίας, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής των προϊόντων (βλ. πιο πάνω).
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο τηλεφωνικά στο 2310-220040 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας.
Εάν έχετε καταθέσει το τίμημα για την αγορά του προϊόντος την παραγγελία του οποίου θέλετε να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε σε τραπεζικό λογαριασμό ή εάν έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, κατά την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας παρέχετε τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο θα θέλετε να σας επιστραφεί το τίμημα που καταβάλατε για την αγορά των προϊόντων, από το οποίο θα αφαιρεθούν τα διατραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών. Η ίδια πολιτική ισχύει και στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, σύμφωνα με τα πιο πάνω αναφερόμενα.
Βρείτε μας στο Facebook
 

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε εντελώς δωρεάν και μάθετε πρώτοι για όλες τις μοναδικές προσφορές του Pharmacy44!

Στοιχεία επικοινωνίας

contactinfo11